Je winkelwagen is leeg

Workshops

Er staan weer workshops op de agenda!

Vanwege persoonlijke omstandigheden heb ik helaas de workshops afmoeten zeggen, degene die al ingeschreven hadden hebben inmiddels bericht gekregen via second events.

13 en 14 april tijdens de brei en haakdagen in Nieuwegein geef ik iedere dag 2 workshops. Aanmelden kan uitsluitend via e-mail: info@second-events.nl met vermelding van uw naam, e-mail adres, welke workshop(s) u wilt volgen en op welke dagen. Vermeldt ook het aantal personen indien u meer mensen wilt aanmelden. Wanneer u meerdere workshops wilt volgen, graag in 1 mailtje aanvragen!
Deelnemers hebben automatisch toegang tot de Breidag en Haakdag. De workshops dienen wel vooruit betaald te worden.


Workshop sieraden breien
In deze workshop leer je verschillende technieken om mooie sieraden te breien met zijde en kralen. Alle gebruikte technieken van de getoonde voorbeelden komen aan bod. Deelnemers krijgen een breipakket met genoeg zijde, kraaltjes, sluitingen en een patroon naar keuze inclusief een werkboekje met alle technieken, zodat ze thuis het project afkunnen maken.
Patroon en techniekboekje zijn  zowel in het engels als in het nederlands verkrijgbaar, graag bij inschrijving laten weten waar de voorkeur naar uit gaat.

De workshop duurt 2 uur.
Niveau: je moet bekent zijn met de basistechnieken van het breien.
Wat neem je mee?: breinaalden (2.25 mm), kabelnaaldje en haaknaald 0.6mm (alle naalden kunnen eventueel geleend worden of ter plekke aangeschaft worden) en eventueel pen en papier om notities te maken.
Tijd: Iedere dag van 10:00-12:00
Prijs: 35 euro
Inschrijving is pas definitief na betaling

Workshop kantbreien voor gevorderden
In deze workshop leer je doormiddel van een klein project hoe je kantpatronen op alletwee de kanten van het werk moet maken (true lace), nupps en kraaltjes inbreien en hoe je een rand aan moet breien.
Deelnemers krijgen een breipakket met genoeg garen, kraaltjes, patroon en een (werk)boek met de verschillende technieken zodat ze thuis het project afkunnen maken.
 
De workshop duurt 2 uur.
Niveau: je moet bekent zijn met de basistechnieken van het breien.
Wat neem je mee?: naalden (3-3.5mm) en eventueel pen en papier om notities te maken.
Tijd: Iedere dag van 14:00-16:00
Prijs: 35 euro
Inschrijving is pas definitief na betaling


Er zijn geen producten in deze category.